Tom & Claus

Lemniskade Projecten zijn Tom en Claus. Architect Tom Frantzen werkte regelmatig samen met bouwmanager Claus Oussoren. Uit een gedeelde visie op duurzaamheid en de gebouwde omgeving ontstond het idee om samen Lemniskade Projecten te beginnen.

Bouwmanager Claus Oussoren

Ing. Claus Oussoren

Directeur Bouwmanagement

Claus Oussoren is sinds 1997 samen met Margriet Oussoren eigenaar van BAMO BV, een zelfstandig bureau voor bouwmanagement. Claus is tevens partner van H2O Bouwmanagement, een bureau voor bouwmanagement en installatieadvies dat onder andere werkt in opdracht van klanten als PWC en Takeaway.com.

In 2010 begon Claus samen met Tom Frantzen Lemniskade Projecten. Na hun eerste project PATCH22, dat in 2016 genomineerd werd voor de Zuiderkerkprijs en in 2017 een Green Good design award en de internationale WAN Residential award 2016 wist te winnen, start binnenkort de bouw van Top-Up. In 2010 richtte hij samen met Tom Frantzen Lemniskade op.

Tom over Claus:

“Waar veel bouwmanagers de kwaliteit van het gebouw ondergeschikt maken aan de kwaliteit van het proces is het bij Claus andersom; hij is altijd bereid om het proces bij te sturen om de kwaliteit van het gebouw te optimaliseren.”

Lemniskade Projecten BV

Johan van Hasseltkade 280
1032 LP Amsterdam
020 309 0350

Email contact

Feed

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.